Andersson & Sørensen

danish_2english_2

Ring idag på telefon: 35 35 55 13

Trådgnistning på forskellige størrelser emner​

Mangler du professionel hjælp til trådgnistning? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Andersson & Sørensen finder du et professionelt firma med stor erfaring på området. Vi står altid klar til at hjælpe kunder med diverse former for opgaver, inden for både trådgnistning, CNC-drejning, CNC-fræsning og Lasergravering. Vi befinder os mest i og omkring Storkøbenhavn, men kører også gerne over resten af Sjælland.

Vi er et professionelt firma med mere end 110 år på bagen. Vores store erfaring gør det muligt for os at løse mange forskellige opgaver, hvorfor du ikke bør tøve med at kontakte os for hjælp. Vi tilbyder eksempelvis sænk- og trådgnistning af emnestørrelse op til 500 x 250 millimeter og 425 millimeter i højden.

Få meget nøjagtige og ens emner med trådgnistning

Der er flere forskellige fordele ved at gøre brug af trådgnistning. Først og fremmest er det en metode, der sikrer stor præcision. Ved trådgnistning er der ikke den samme slidtage af værktøjer som ved anden spåntagende bearbejdning. Gnisttråden er ned til 0,07 millimeter, hvilket bevirker, at denne produktionsmetode giver meget nøjagtige og ens emner.​

Vi er en ideel samarbejdspartner, idet vi blandt andet tilbyder hurtig levering af dine emner. Vi sætter altid dine ønsker og behov i centrum og forsøger at imødekomme disse bedst muligt. Derudover garanterer vi høj kvalitet og solide løsninger, hver gang du samarbejder med os.

Kontakt os for at høre mere

Trådgnistning er altså en fordelagtige metode at anvende, hvis du gerne vil have meget nøjagtige og ens emner. Vi varetager mange opgaver inden for feltet og garanterer høj kvalitet til gode priser.

Kunne du tænke dig at høre mere, så kontakt os på telefon: 35 35 55 13 eller på mail: aogs@anderssonogsoerensen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

​​