Andersson & Sørensen

danish_2english_2

Ring idag på telefon: 35 35 55 13

CNC-fræsning af emner i høj kvalitet og kort gennemløbstid​

Er du på udkig efter en kompetent samarbejdspartner, der kan udføre CNC-fræsning? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Andersson & Sørensen har vi stor erfaring inden for både CNC-fræsning, CNC-drejning, trådgnistning og lasergravering, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi tilbyder hjælp til CNC-fræsning til alle kunder i og omkring Storkøbenhavn og på resten af Sjælland.

Vores firma er specialister i 5-akset spåntagende bearbejdning. Firmaet har eksisteret i mere end 110 år, hvor vi har leveret solide løsninger til tilfredse kunder. Vores medarbejderes store erfaring med processerne omkring CNC-fræsning gør, at vi kan levere emner i høj kvalitet og med en kort gennemløbstid. 

Vi råder over følgende maskiner til at udføre CNC-fræsning:

  • 3, 4 og 5-akset CNC-fræsning
  • Emnestørrelse ved 5-akset bearbejdning: 630 x 560 x 510mm
  • Emnestørrelse ved 3-akset bearbejdning: 1000 x 600 x 450mm
  • 5-akset med paletteskift op til ø300
  • Hurtig leveringstid og omstillings parat
  • Solidworks CAD
  • Hypermill & Edgecam CAM

​Stramme leveringstider på CNC-fræsning

Vores maskinpark er under konstant opdatering, og vi har altid fokus på at være på højde med den tekniske udvikling inden for vores felt. Så selvom vores firma har mere end 110 år på bagen, så følger vi altid med den teknologiske udvikling. Dette gør os i stand til at tilbyde vores kunder stramme leveringstider – også på meget komplicerede emner.​ Vi er desuden underleverandør til virksomheder, der fortrinsvis arbejder inden for medicinindustrien, elektronik eller slagteribranchen.

Her kan vi bearbejde emner, der kræver stor præcision i produktionen hos kunden som for eksempel måleinstrumenter til fedtlag i kød. Vi har erfaring med mange forskellige materialer, såsom aluminium, og vi garanterer fornuftige priser hver gang.

Ring til os for at lave en aftale

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om CNC-fræsning. Vi står altid klar med professionel hjælp. Du kan kontakte os på telefon: 35 35 55 13 eller på mail: aogs@anderssonogsoerensen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

​​