Andersson & Sørensen

danish_2english_2

Ring idag på telefon: 35 35 55 13

CNC-drejning har vi stor erfaring med​

Hos Alfr. Andersson og O. Sørensens EFTF. har vi mere end 110 års erfaring med forskellige former for CNC-drejning, CNC-fræsning, Trådgnistning og lasergravering. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi kan varetage mange forskellige opgaver for alle kundetyper og vi står til rådighed hos kunder i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland.

Vores erfarne faglærte operatører arbejder dagligt med høje tolerancekrav i forbindelse med CNC-drejning. Den brede erfaring hos vores faglærte operatør, sikrer højere kvalitet og omkostningsbesparelser. Dette sker blandt andet gennem effektiv og optimal programmering samt optimering af tilspændings- og omdrejningshastighed. Derudover er vores løsninger altid gennemtænkte, har flere operationer i samme opspænding og er løbende tilpasset kvalitetskontrol rettet ind mod serieproduktion.

Vi kan hjælpe med alt inden for CNC-drejning

Hvis du mangler hjælp til en form for CNC-bearbejdning, kan du altså med fordel kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe, der hvor der er brug for det. Vores kompetence med præcisionsarbejde er noget særligt, hvilket gør os i stand til både at rådgive alle kunder helt fra designfasen til den færdige montering og levering.

Vi hjælper med CNC-drejning ved både store og små projekter og er en samarbejdspartner, som du kan stole på. Vi overholder altid vores aftaler og sætter dine ønsker og behov i centrum hver gang. Alle emner udarbejdet hos os kan leveres med målerapport fra egen 3D-koordinatmålemaskine.​

Vi kan tilbyde:

  • Emner op til ø65 fra stang
  • Emner op til ø250 i patron
  • Seriestørrelser fra prototype, enkelt stk.  og op til 1000
  • Hurtig leveringstid og omstillings parat
  • Solidworks CAD
  • Hypermill & Edgecam CAM

​Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Vi kan kontaktes på telefon: 35 35 55 13 eller på mail: aogs@anderssonogsoerensen.dk, så vender vi tilbage inden længe.

De emner, vi fremstiller og monterer, indgår som regel i det færdige produkt hos vores danske og udenlandske kunder