Andersson & Sørensen

danish_2english_2

Ring idag på telefon: 35 35 55 13

Lasergravering af alle typer emner​

​Leder du efter et sted, hvor du kan få foretaget professionel lasergravering? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Her hos Andersson & Sørensen har vi nemlig stor erfaring med forskellige former for lasergravering, CNC-drejning, CNC-fræsning og trådgnistning. Vi leverer primært til kunder i Storkøbenhavn, men står også til rådighed over resten af Sjælland.

Lasergravering er en af vores mange spidskompetencer. Vores firma har eksisteret i mere end 110 år, hvorfor vi med tiden har opbygget brede og gode kompetencer. Vi kan derfor løse både store og små opgaver på området, såsom lasergravering. Uanset hvilke typer af emner, der er tale om, tilbyder vi lasergravering.

Vi leverer naturligvis din lasergravering til aftalt tid

Lasergravering er en højteknologisk metode, som gør det muligt at gravere i selv hårde materialer såsom metal. Dette kan være en fordel i forhold til markering med logo eller navn i forskellige henseender. Anvender du lasergravering, er du også med til at øge sporbarheden på de pågældende emner.

Når du samarbejder med os, er du garanteret høj kvalitet og præcision. Derudover kan du være sikker på, at vi leverer din lasergravering til aftalt tid. Vi deler desuden gerne ud af vores brede viden, så du kan blive rådgivet til det bedste valg efter dine behov. Alt sammen til attraktive priser. 

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af lasergravering, så kontakt os med det samme.

​Du kan ringe på telefon: 35 35 55 13 eller sende en mail til: aogs@anderssonogsoerensen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt